Organisatie

Historie

Het bedrijf is van oorsprong een veehouderijbedrijf dat op het huidige bedrijfsadres gevestigd was. Rond 1960 is A. Sneekes sr. zich op kleine schaal bezig gaan houden met het uitvoeren van agrarisch loonwerk.

In de loop der jaren werd het eenmansbedrijf (A. Sneekes sr.) een familiebedrijf (Fa. A. Sneekes & Zn.). Begin jaren zeventig werd de veehouderij afgestoten en werd er naast het agrarisch loonwerk gestart met het verhuren van grondverzetmachines. In die tijd werden ook de eerste werknemers aangenomen. In de periode 1975-1985 werden de activiteiten uitgebreid met het uitvoeren van drainagewerkzaamheden en werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouwsector. Het spoelen van bloembollen is in 1989 gestart op een locatie op het industrieterrein van 't Zand.

Tegenwoordig

Fa. A. Sneekes & zn. telt 16 firmanten. M.i.v. 1 jan. 2012 zijn er 6 nieuwe firmanten van de 3e generatie Sneekes toegetreden en 1 jan. 2019 is er weer een nieuwe firmant toegetreden van de 3e generatie. Het bedrijf is uitgegroeid tot een veelzijdig middelgroot bedrijf, dat zowel ISO 9001:2008 als VCA** gecertificeerd is. Het werkgebied bestrijkt inmiddels heel Nederland en een gedeelte van Frankrijk.

Voor het werk wordt gebruik gemaakt van de modernste machines, die in eigen beheer worden onderhouden en gekeurd. De gebruikte materialen voldoen aan de eigen en/ of aanvullende inkoopeisen. Het deskundige personeel heeft de juiste opleidingen gevolgd en hebben de vereiste veiligheidspapieren.

Door de jarenlange ervaring en de vele activiteiten binnen Fa. A. Sneekes & Zn. kunnen uw opdrachten snel, vakkundig en geheel in eigen beheer worden uitgevoerd. Dit geldt voor zowel kleine als grote projecten.